Solsejl i specialmål

Hvis du vil have et solsejl i en speciel facon eller størrelse, så hjælper vi dig naturligvis også med det. Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak omkring dine ønsker.

Fortæl os hvad
du har i tankerne

Skriv til os via nedenstående formular og bliv kontaktet, så vi sammen kan finde ud af, hvad du helt præcist er på udkig efter.

Via telefonen finder vi ud af materialevalg, mål og facon og svarer på alle de spørgsmål du måtte have i forbindelse med en bestilling.

Vi prioriterer god og nøjagtig kommunikation meget højt, da det er afgørende for os, at du er tilfreds med dit specialsyede solsejl.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

100% tilpasset til din have

Når du bestiller et solsejl i specialmål, så får du et solsejl som er 100% skræddersyet til lige netop din terrasse, balkon, eller det sted i haven, hvor du gerne vil skabe dit eget personlige og unikke uderum.

Altid en god fast pris

Uanset hvilken størrelse og facon dit solsejl skal have og om du vælger et solsejl i HDPE eller polyester, så er prisen pr. kvadrameter altid den samme.

Alle former er mulige

Specialsyede solsejl kan produceres nøjagtigt i den form du ønsker. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Fragtfri levering

Din specialbestilling bliver leveret til dig gratis. Der er ingen skjulte gebyrer eller andre omkostninger. Der vil være et mindre fragttillæg til ikke brofaste øer.

Polyester – 200 gr/m2

99%vandtæt
Polyester solsejl produceres i farven offwhite. Polyester solsejl er tætvævede og behandlede, så gennemtrængningen af solens farlige UV-stråler er minimal. Dette giver naturligvis den fordel, at du kan sidde og nyde det gode vejr uden at være bekymret for UV-bestråling.

• Sejlets høje vandtæthed betyder at det altid skal monteres med et lille fald, for at sikre at vandet kan løbe af.

• Polyester solsejl er certificeret med UV 801 og har opnået UPF 80+. Dette svarer til at solsejlet beskytter mod 98% af de farlige UV-stråler.

HDPE – 320 gr/m2

Stor slidstyrke
HDPE er et knyttet solsejl, som også er kendt som australske solsejl. Dettte skyldes at sejltypen oprindeligt blev brugt i Australiens hårde klima, og HDPE sejlets egenskaber er således tilpasset hertil.

• HDPE solsejl er fremstillet i et knyttet materiale, hvilket betyder, at større mængder vand vil løbe igennem solsejlet. Mindre mængder vand som dug vil dog blive ledt af sejlet. Derfor skal sejlet monteres med et lille fald så vandet kan løbe af.

• HDPE sejlene er certificeret med UV-801 og har opnået UPF 10. Det svarer til at solsejlet tager 90% af de farlige UV-stråler

Menu